De laatste loodjes

Zoals bekend “wegen de laatste loodjes het zwaarst”. Nog enkele dagen tot ons vertrek en de lijst met zaken die geregeld moeten worden, wordt maar niet korter, sterker nog de lijst lijkt langer te worden. Maar we gaan stug door.

De auto moet nog ingeleverd worden, enkele zakelijke items dienen nog afgehandeld  te worden. Het slingerzeiltje moet nog gemaakt worden en zo kunnen we nog wel even door gaan.

De gasinstallatie is inmiddels herkeurd, ook niet onbelangrijk je leest de laatste tijd toch weer regelmatig berichten over ongelukken die gebeuren.
Maandag wordt de SSB radio ingebouwd en we zijn ook nog niet tevreden over onze bimimi,  hopelijk wordt dit nog voor het vertrek geregeld. Dit is nog maar een kleine greep van de dingen die gedaan moeten worden  maar natuurlijk hebben we ook heel veel zaken afgehandeld.

De afgelopen week hebben we  de voorraad aan boord gebracht. We hebben twee keer een volle auto met levensmiddelen en allerlei andere zaken naar Medemblik gebracht en bijna alles heeft een plekje aan boord gekregen.

Omdat in onze regio de vakanties begonnen zijn en een aantal van onze familie en vrienden al op vakantie gaan zijn we ook al van afscheid aan het nemen waardoor we ons realiseren dat het vertrek nu echt nabij is.

Kortom het zijn hectische dagen!!