Aankomst

Onweer, regen, windstoten het is allemaal voorspelt, we houden de buienradar goed in de gaten. We zijn ruimschoots op tijd en dobberen op het IJsselmeer. Sjonge jonge wat een slecht weer komt eraan. Centrale meld post IJsselmeer waarschuwt iedereen die op het water zit dat er onweersbuien aankomen met windstoten van 50 knopen. In Amsterdam is het al erg slecht weer. Nu hebben we de hele reis geen risico’s genomen, gaan we nu, al dobberend op het IJsselmeer wachten op het slecht weer? De knoop wordt snel doorgehakt de motor gaat aan en we gaan op volle kracht naar Medemblik, waar we drie kwartier te vroeg in de stromende regen aankomen.
Aankomst Medemblik

Onze aankomst is daardoor heel bijzonder, want alleen Johan en Ineke (Regina) staan op de dijk en Bart met Katherin staat aan de kade. We maken snel alles droog en ontvangen onze eerste gasten.
Aankomst MedemblikIn de stromende regen druppen letterlijk en figuurlijk, familie, vrienden en kennissen binnen.
Aankomst MedemblikAankomst MedemblikAankomst MedemblikAankomst MedemblikAch, al die lieve mensen die ons welkom heten, fantastisch!
Aankomst MedemblikDe zon komt gelukkig door en zo kunnen we op de kade gezellig met iedereen bijkletsen.
Aankomst MedemblikAankomst MedemblikAankomst MedemblikAankomst MedemblikAankomst MedemblikLieve mensen bedankt voor jullie komst!
Aankomst Medemblik